[15.04.2019] Домашна работа 1 по Математика 2 (постдипломски студии)

image_pdfimage_print

Домашна работа 1 по Математика 2 (постдипломски студии)

Домашните работи ќе се бранат на 18.04.2019 (четврток) во 17.00 часот, а првиот колоквиум ќе се одржи на 19.04.2019 (петок) во 11.00 часот.

15.04.2019                                                            Катедра по математика и информатика

 

 

Page 1 of 6
1 2 3 6